
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- 1 pk. Taglriaelle cipriani pasta
- 1-2 glas Alziari, Calletier oliven. Udstenes.
- 1 glas Cipriani Polpa di Pomodoro
- ½ glas Kapers IGP Pantelleria, udvandes en ½ time før brug. Hakkes fint.
- ½ dåse Lolin Ansjoser Serie Oro. Hakkes fint.
- 2 fed hvidløg. Finthakket.
- 1 hakket tørret chili, gerne peperoncini
- Salt, peber og en god sjat olivenolie fra Alziari
- Revet citronskal af en citron og en håndfuld hakket persille.
Sådan gør du
- Hvidløg og chili sauteres i olie på lavt blus.
- liven, kapers og ansjos sauterer med et øjeblik før tomatsaucen kommes på. På lavt blus simrer retten i ca. 20 minutter.
- Smages til med salt, peber, citron og hakket persille.
- Cipriani pastaen kommes i letsaltet kogende vand og koger ganske få minutter. Vendes straks med Puttanesca saucen.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter