Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Bichels pasta alla puttanesca

Bichels pasta alla puttanesca

Pasta alla puttanesca er en traditionel italiensk pastaret med en sovs bestående af hakkede tomater, olivenolie, hvidløg, oliven, kapers og ansjoser.

Bichels udgave af pasta alla puttanesca består selvfølgelig udelukkende af de råvarer vi selv importerer - råvarer der er blandt de bedste indenfor deres genre.

Når det gælder valget af pasta, foretrækker vi tagliarelle, men tagliolini kan også bruges - koges efter anvisningen på pakken.

Vi har de fleste ingredienser i højeste kvalitet fra små producenter:

Tagliarelle pasta fra Cipriani

Alziari Calletier oliven

Cipriani Pomodoro tomatsauce

La Nicchia Kapers fra Pantelleria IGP

Ansjoser fra Lolin

Olivenolie fra Alziari

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
Sådan gør du
  1. Hvidløg og chili sauteres i olie på lavt blus.
  2. liven, kapers og ansjos sauterer med et øjeblik før tomatsaucen kommes på. På lavt blus simrer retten i ca. 20 minutter.
  3. Smages til med salt, peber, citron og hakket persille.
  4. Cipriani pastaen kommes i letsaltet kogende vand og koger ganske få minutter. Vendes straks med Puttanesca saucen.