Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere

Om Bichel Vine

Hos Bichel Vine kobler vi mad og vin og vi har ambitioner om at være de bedste til det. Vores medarbejderstab består af mad og vinentusiaster og vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste restauranter og vinbarer. Hver fredag går vi selv i køkkenet og laver en lille temahapser, som vi kobler med den rigtige vin. Vi afholder løbende arrangementer om mad og vin.

Bichel Vine har et af Danmarks bedste vinsortimenter med vægt på vine fra små topproducenter der selv har fingrene i mosten. Mange af vores producenter arbejder økologisk, biodynamisk og bæredygtigt. Vi foretrækker usminkede vine der fortæller om deres oprindelsessted og lader vinbondens personlighed skinne igennem.

Vi er hele tiden på jagt efter morgendagens kultproducent og at vi rammer rigtigt med vores indkøb ses på de mange testvindere og topanmeldte vine, vi har i sortimentet.

Vi vil have verdens bedste råvarer og har et eksklusivt udvalg af de ypperste delikatesser. Du finder Italiens bedste Parmesan, den ægte balsamico tradizionale, den bedste franske Roquefort, verdens bedste ansjoser, peber og andre krydderier i verdensklasse, den ultimative chokolade og meget andet.

Egentlig en vinimport, men her er Bichel med for deres udsalg af topkvaliteter i franske og italienske oste, spanske dåsefisk- og skaldyr, eddiker og andet enhver kok ikke kan undvære. - Magasinet Gastro

Personlig service af folk der har forstand på tingene

Viden er for os det vigtigste salgsvåben. Vi vil være dem der ved mest om vin og vinproduktion. Vi uddanner os konstant og stiller, som de eneste i Danmark, krav om at vinmedarbejderne påbegynder den internationalt anerkendte diploma-uddannelse.

Vi holder hvert år et hav af smagninger for vinklubber og virksomheder, vi afholder smagninger i butikkerne og vinmiddage i samarbejde med nogle af landets bedste restauranter.

Vin er både smag og duft men også historier og teknik. Jo mere man ved, jo mere kan man sætte pris på vinen. Derfor deler vi gerne ud af vores vinviden med kurser, vinskole og master classes i alle butikkerne.

Bichel Vine - kort fortaltBichel Vine

Specialister i mad og vin

Bichel Vine

Danmarks mest personlige udvalg

Bichel Vine

Verdens 10 bedste råvarer

Bichel Vine

Bedst uddannede medarbejdere

Bichel Vine

Personlig service - god stemning

Bichel Vine

Vinuddannelser og vinsmagninger

Hjortshøjlund - en gammel proprietærgård

Bichel Vines hovedsæde ligger på gården Hjortshøjlund - en gammel proprietærgård, hvor vi har samlet vores lager, kontor og største butik.

Bichel Vine er grundlagt i 1990 af Gunnar Steen Jakobsen, tidligere advokat, og siden 1986 landmand og vinhandler med egen vinmark. Gunnar døde i sommeren 2016.

I dag ejes Bichel Vine af Lars Bo Henriksen. Lars Bo er den administrerende direktør i Bichel og har stor erfaring i detail, med speciale i kæde-samarbejde. Lars Bo har arbejdet i vinbranchen siden 1989. Senest som Salgs- og Indkøbsdirektør med et budget på mere end 200 mio.

Selvom vi elsker vin, smiler vi på en særlig glad måde, når madvarerne ruller ind på lageret. Vi har gennem årene fået særdeles fin presse for vores vine og for firmaet i øvrigt. I dag sælger vi direkte til private via vores omfattende webshop og vores butikker i hele landet, til de bedste restauranter og til erhvervsvirksomheder.Filtre