Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Pintxos med Bonito del Norte Tun

Pintxos med Bonito del Norte Tun

20

Pintxos stammer fra Nordspanien og i byen San Sebastian er der en stor koncentration af disse baskiske tapas. Vores udgave er lavet med Lolin Bonito del Norte Tun, Lolin oliven med ansjos, Lolin ansjos og  Guindillas Piparras fra La Catedral de Navarra.

Fremgangsmåde
Sådan gør du
  1. Tomat og grøn peber: kerner og midte fjernes, skalotteløg pilles og alt skæres i ultrasmå tern. Bland tomat, grøn peber, løg, olie og citronsaft til en vinaigrette.
  2. Skær fileterne af tun, ansjos og Piparras i mundret størrelse.
  3. Pintxos samles på pind med oliven, Guindilla, ansjosfilet og tun. Toppes med vinaigrette.