Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
Scroll
Butikker
Butikken i Klampenborg
I de smukke omgivelser ved Strandvejen i Klampenborg har vi vores butik "Bichel Vine Hegnslund". En dejlig stor butik med højt til loftet spækket med god vin og delikatesser.
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
13:00 - 17:30
Onsdag
13:00 - 17:30
Torsdag
10:00 - 18:00
Fredag
10:00 - 18:00
Lørdag
10:00 - 14:00
Søndag
Lukket

Om butikken

I de smukke omgivelser ved Strandvejen i Klampenborg har vi vores butik "Bichel Vine Hegnslund". En dejlig stor butik med højt til loftet spækket med god vin og delikatesser.

Fredagsstemning kl. 15-18

Hver fredag går vi selv i køkkenet og laver en lille hapser, som vi kobler med den rigtige vin.

Lørdagshapser kl. 11-14

Hver lørdag serverer vi en lille hapser og byder på et godt glas weekendvin. Kig forbi til en snak om mad og vin og få tanket op til weekenden.

Adresse

Hegnslund, Strandvejen 859
DK-2930 Klampenborg

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapport

Citat af Smagaarhus om Bichel Vine

“En gårdbutik uden grøntsager? Yes, det er tilfældet i butikken på gården Hjortshøjlund nord for Aarhus. Her mødes øjet i stedet af en imponerende samling vin, når man træder ind i det store lokale. Bichel Vine er en vinforretning med fokus på vine fra små producenter…”

Citat af Aarhus Update om Bichel Vine

“Høj kvalitet og gammeldags vejledning Det høje niveau er en selvfølge hos Bichel Vine. At det er lykkedes at holde det, understreges af de mange testvinder vine og udnævnelsen til Danmarks bedste slow food butik.”

TV2 Østjylland kiggede forbi gårdbutikken d. 30. december 2016. Fokus var de eksklusive råvarer, hvorfor alle vores kunder blev budt på 10 forskellige Champagner ledsaget af en hapser med østers- og laksetatar.

Bichels vinskole

Vinskole for alle der er nysgerrige og søger viden. Skolen er etableret på baggrund af erfaring og viden fra vores forfattervirksomhed, engelske vinstudier, som undervisere dels på Bichels egne kurser og som undervisere på WSET`s (Wine and Spirit Education Trust) kurser i Danmark. WSET er en international anerkendt uddannelsesinstitution med base i London. Se kursets indhold nederst på siden.

Læs mere