

Chianti Monrosso, Castello di Monsanto
Chianti fra Colli Senesi området lavet på 80 % Sangiovese, 10 % Canaiolo og 10 % Merlot. Vinificeret på stål og fadlagret på store slavonske egefade i et år.
Herlig frugtig Chianti med kirsebær, roser, ymer, engelsk lakrids og friske urter i næsen. Saftig og frisk - men dybere end Monrosso plejer at være. Imponerende lang afslutning med klassisk Sangiovese-bid.
Virkelig god madvin til kraftige pastaretter, pizza, stegt kyllling, gris eller kalv.
Producent | Castello di Monsanto, Chianti |
---|---|
Vintype | Rødvin |
Druesort | Sangiovese |
Lagring | Store fade |
Servering fra | 14° |
Servering til | 16° |
Alkohol | 13,5% |
Velegnet til | Flyvende vildt, Gris, Lam, Oksekød |
International berømt og anerkendt Chianti-ejendom med klassiske vine. Markvinen Il Poggio er flagskibet indenfor Sangiovese og en af Toscanas vinøse skatte. Klassisk ejendom i Chianti vidt berømmet for markvinen "Il Poggio" som lagrer forrygende, 25-30 år i kælderen er ikke noget problem. Ved siden af "Il Poggio" produceres en utrolig flot ren Sangiovese, Bianchi’s egen favorit, på udvalgte druer og med lang fadlagring (20 mdr.) på små, nye franske egefade, en fin, elegant og fyldig Chianti Classico, den internationale prestigevin Nemo på 100% Cabernet Sauvignon og modnet 15 mdr. på små ...
Castello di Monsanto, Chianti
International berømt og anerkendt Chianti-ejendom med klassiske vine. Markvinen Il Poggio er flagskibet indenfor Sangiovese og en af Toscanas vinøse skatte. Klassisk ejendom i Chianti vidt berømmet for markvinen "Il Poggio" som lagrer forrygende, 25-30 år i kælderen er ikke noget problem. Ved siden af "Il Poggio" produceres en utrolig flot ren Sangiovese, Bianchi’s egen favorit, på udvalgte ...

Frisk, ung, saftig og mineralsk frugt med mørke toner og køligt helhedspræg. Autentisk og rank druekarakter og tiltalende elegance med let røget egetræ. Meget helstøbt duft, hvor alt er afpasset på bedste vis. Sprød frisk og charmerende mundfrugt med betydelig præcision og afdæmpede, men tilstrækkelige tanniner. Kultiveret lille sødme og velafbalanceret krydderi. - Niels Ehler





Chianti med lys, rubinrød farve. Den visuelle lethed går igen, der domineres af røde kirsebær, blåbær og timian samt antydningen af lidt fad. Også i munden er det friskhed og lethed, der driver vinen, med de samme røde kirsebær og en stram, stringent syre, der vil fremad og får mundvandet til at løbe. Dog er syren også en anelse for skinger, til at det bliver helt harmonisk. Til gengæld er tanninerne yderst bløde og venlige. Oplagt madvin til italienske hverdagsklassikere såsom pizza og pastaretter, og til prisen er det et ganske fornuftigt glas. - Rasmus Palsgård


Castello di Monsanto's 2015 Chianti Monrosso is an absolutely delicious, joyous Chianti to drink now and over the next few years, while the fruit retains its youthful exuberance. Sweet red cherry and raspberry fruit, along with lifted floral notes, are the signatures in this fleshy, voluptuous Chianti. - Antonio Galloni

