Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Valpolicella Classico Superiore Ripasso, Begali

150,00 kr.
Anmeldelser

Lavet på 65 % Corvina, 30 % Rondinella og 5 % andre lokale druesorter. Høstet i hånden og tilsat amaronekvas for en andengæring. Derefter lagret et år på store (2000 l.) egetræsfade.

Har netop den kombination af frisk kirsebærfrugt og det fløjlsbløde rosinpræg, man får fra Amarone, som gør en Ripasso til noget særligt. 

God madvin til de fleste kødretter - prøv den til lammekebab med spidskommen og citron.

Specifikationer
Producent Begali Lorenzo, Valpolicella
Vintype Rødvin
Druesort Corvina
Anmeldelser badgets James Suckling - 92 P.
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 14,5%
Velegnet til Fjerkræ, Gris, Lam
Preorder Nej

"If you can name but two producers in Valpolicella (I’m betting they are Dal Forno and Quintarelli), it’s now time to add a third: Lorenzo Begali." The Wine Advocate - Monica Larner

Begali Lorenzo blev anbefalet til os af Federico Scarzello. For ham var Begalis vine uden sammenligning de bedste fra Valpolicella. Ejendommen på 12 ha vinmarker blev grundlagt lige efter anden verdenskrig, Lorenzo Begalis første årgang var 1986 og i dag laves vinene i samarbejde med sønnen Giordano og datteren Tiliana. 

Begali er medlem af Amarone Families - en eksklusiv forening...

Producenten

Begali Lorenzo, Valpolicella

"If you can name but two producers in Valpolicella (I’m betting they are Dal Forno and Quintarelli), it’s now time to add a third: Lorenzo Begali." The Wine Advocate - Monica Larner

Begali Lorenzo blev anbefalet til os af Federico Scarzello. For ham var Begalis vine uden sammenligning de bedste fra Valpolicella. Ejendommen på 12 ha vinmarker blev grundlagt lige efter anden...

Læs mere