


Valpolicella Classico Superiore Ripasso, Begali
Lavet på 65 % Corvina, 30 % Rondinella og 5 % andre lokale druesorter. Høstet i hånden og tilsat amaronekvas for en andengæring. Derefter lagret et år på store (2000 l.) egetræsfade.
Har netop den kombination af frisk kirsebærfrugt og det fløjlsbløde rosinpræg, man får fra Amarone, som gør en Ripasso til noget særligt.
God madvin til de fleste kødretter - prøv den til lammekebab med spidskommen og citron.
Producent | Begali Lorenzo, Valpolicella |
---|---|
Vintype | Rødvin |
Druesort | Corvina |
Anmeldelser badgets | James Suckling - 92 P. |
Lagring | Store fade |
Servering fra | 14° |
Servering til | 16° |
Alkohol | 14,5% |
Velegnet til | Fjerkræ, Gris, Lam |
Preorder | Nej |
"If you can name but two producers in Valpolicella (I’m betting they are Dal Forno and Quintarelli), it’s now time to add a third: Lorenzo Begali." The Wine Advocate - Monica Larner
Begali Lorenzo blev anbefalet til os af Federico Scarzello. For ham var Begalis vine uden sammenligning de bedste fra Valpolicella. Ejendommen på 12 ha vinmarker blev grundlagt lige efter anden verdenskrig, Lorenzo Begalis første årgang var 1986 og i dag laves vinene i samarbejde med sønnen Giordano og datteren Tiliana.
Begali er medlem af Amarone Families - en eksklusiv forening...
Relaterede produkter





Begali Lorenzo, Valpolicella
"If you can name but two producers in Valpolicella (I’m betting they are Dal Forno and Quintarelli), it’s now time to add a third: Lorenzo Begali." The Wine Advocate - Monica Larner
Begali Lorenzo blev anbefalet til os af Federico Scarzello. For ham var Begalis vine uden sammenligning de bedste fra Valpolicella. Ejendommen på 12 ha vinmarker blev grundlagt lige efter anden...












