Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Bichels kyllingepaté med frisk trøffel

Bichels kyllingepaté med frisk trøffel

Hurtig og nem paté serveres med frisk høvlet trøffel på sprødt brød.

Vores opskrift på kyllingepaté laves med Gothenborgs Økologiske kyllingelever fra fritgående økologiske skovkyllinger. Vi bruger friske sorte trøfler fra Alba. 

Få vores bedste trøffel-tips her

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
Sådan gør du
  1. Rens kyllingelever og del i mindre stykker.
  2. I kasserolle med lever, løg, hvidløg, laurbærblad, salt og vand til det lige dækker.
  3. Koges op og simrer få minutter til leveren er rosa indeni.
  4. Tag kasserollen af varmen og lade det trække i 5 minutter mens du finder foodprocessoren frem.
  5. Med hulske løfter du alt undtagen laurbærblad og kogevæske over i foodprocessoren.
  6. Krydr med friskkværnet peber og sæt maskinen i gang mens du tilsætter koldt smør lidt ad gangen.
  7. Passér massen igennem en sigte.
  8. Smag til med salt og peber og tilsæt finthakket/revet trøffel og rør igennem.
  9. Skrab Paté massen over i skål eller ramekin efter ønske. Dæk med film og sæt i køleskab indtil servering.