
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- 300 gram Kyllingelever
- 1 skalotteløg, fintsnittet
- 1 hvidløgsfed fintsnittet
- 1 laurbærblad
- 1 drys frisk timian
- 1/2 tsk salt
- ca. 1 dl vand
- 175 gram smør
- Friskkværnet Vild Madagaskar Peber Voatsiperifery
- Frisk høvlet sort trøffel
Sådan gør du
- Rens kyllingelever og del i mindre stykker.
- I kasserolle med lever, løg, hvidløg, laurbærblad, salt og vand til det lige dækker.
- Koges op og simrer få minutter til leveren er rosa indeni.
- Tag kasserollen af varmen og lade det trække i 5 minutter mens du finder foodprocessoren frem.
- Med hulske løfter du alt undtagen laurbærblad og kogevæske over i foodprocessoren.
- Krydr med friskkværnet peber og sæt maskinen i gang mens du tilsætter koldt smør lidt ad gangen.
- Passér massen igennem en sigte.
- Smag til med salt og peber og tilsæt finthakket/revet trøffel og rør igennem.
- Skrab Paté massen over i skål eller ramekin efter ønske. Dæk med film og sæt i køleskab indtil servering.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter