Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
Scroll
Butikker
Butikken i Odense
Ualmindeligt charmerende butik beliggende som en del af den smukke, velbevarede og historiske Oluf Bagers Mødrene Gaard i Odense centrum.
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
10:00 - 17:30
Onsdag
10:00 - 17:30
Torsdag
10:00 - 17:30
Fredag
10:00 - 18:00
Lørdag
10:00 - 14:00
Søndag
Lukket

Om butikken

Bichel Vine har siden oktober 2018 glædet de fynske vinelskere med en fysisk butik som en del af Oluf Bagers Gaard i Nørregade 29, lige midt i Odense C. Den ualmndeligt charmerende butik oser af hygge og god stemning, tilsat et strejf af historiens vingesus, Beliggende som en del af den smukke, velbevarede og historiske Oluf Bagers Mødrene Gaard i Odense centrum, er butikkens dygtige medarbejdere altid klar til at inspirere og hjælpe med at finde lige netop, enten den enkelte vin/ delikatesse eller den kombination/ smagsoplevelse, du søger.

Huset i Nørregade 29 i Odense er opført i 1586 af forretningsmanden Oluf Bager. Gennem godt 400 år har bygningen undergået store forandringer, ligesom anvendelsen af huset er skiftet meget over tid. Alle de historiske lag og levn er bevaret med lige stor vægt, mens de nye tilføjelser, der har været nødvendige, er søgt udført med sober respekt for kvaliteterne i det fine, gamle hus. Livet fortsætter i Oluf Bagers Mødrene Gård. Den spektakulære bygning er et besøg værd i sig selv...

Fredagsstemning kl. 15-18

Hver fredag går vi selv i køkkenet og laver en lille hapser, som vi kobler med den rigtige vin.

Lørdagshapser kl. 11-14

Hver lørdag serverer vi en lille hapser og byder på et godt glas weekendvin. Kig forbi til en snak om mad og vin og få tanket op til weekenden.

Adresse

Nørregade 29
DK-5000 Odense C

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapport

Citat af Smagaarhus om Bichel Vine

“En gårdbutik uden grøntsager? Yes, det er tilfældet i butikken på gården Hjortshøjlund nord for Aarhus. Her mødes øjet i stedet af en imponerende samling vin, når man træder ind i det store lokale. Bichel Vine er en vinforretning med fokus på vine fra små producenter…”

Citat af Aarhus Update om Bichel Vine

“Høj kvalitet og gammeldags vejledning Det høje niveau er en selvfølge hos Bichel Vine. At det er lykkedes at holde det, understreges af de mange testvinder vine og udnævnelsen til Danmarks bedste slow food butik.”

TV2 Østjylland kiggede forbi gårdbutikken d. 30. december 2016. Fokus var de eksklusive råvarer, hvorfor alle vores kunder blev budt på 10 forskellige Champagner ledsaget af en hapser med østers- og laksetatar.

Bichels vinskole

Vinskole for alle der er nysgerrige og søger viden. Skolen er etableret på baggrund af erfaring og viden fra vores forfattervirksomhed, engelske vinstudier, som undervisere dels på Bichels egne kurser og som undervisere på WSET`s (Wine and Spirit Education Trust) kurser i Danmark. WSET er en international anerkendt uddannelsesinstitution med base i London. Se kursets indhold nederst på siden.

Læs mere