Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Tagliolini, 250 g. Cipriani

65,00 kr

250 g. tørret pasta med æg. Tagliolini er meget smalle båndpasta.

Pastaen fra Cipriani er den mest elegante, vi har kunnet finde. Den er helt tynd og føles silkeblød i munden. Til alle typer pastaretter - allerbedst serveret helt enkelt med smør og parmesan. Perfekt som basis for trøfler i sæsonen.

Kogefif:
Koges i rigeligt vand - minimum 1 liter pr 100 gram pasta. Vandet saltes, da det hjælper med at holde temperaturen og da det modvirker en klistret pasta.
Kogetiden står på pakken.
Mix den kogte pasta med lidt smør og parmesan - på denne måde får pastaen en cremet frakke. Kan serveres direkte eller bruges som basis for derefter at tilsætte pesto eller tomatsauce - fin også som basis for trøfler, når disse er i sæson. 

Luksuspasta med æg fra den navnkundige Cipriani familie, der står bag Harrys Bar i Venedig, tæt ved Piazza San Marco. Verdensberømt for drinks og retter med pasta, carpaccio og risotto primavera mm. Pasta skal være tørret. Frisk pasta er 60% vand – tørret kun 10-11% vand.

Specifikationer
Producent Cipriani
Land Italien
Dyrkning/certificering Økologisk
Flaskestørrelse Madvarer

Luksuspasta med æg fra den navnkundige Cipriani familie, der står bag Harrys Bar i Venedig, tæt ved Piazza San Marco.

Verdensberømt for drinks og retter med pasta, carpaccio og risotto primavera mm.

Pasta skal være tørret. Frisk pasta er 60% vand – tørret kun 10-11% vand.

Kvaliteten af varerne fra Cipriani er altid i top - pasta, tomatsauce, tonics, Bellinis osv.

Producenten

Cipriani

Luksuspasta med æg fra den navnkundige Cipriani familie, der står bag Harrys Bar i Venedig, tæt ved Piazza San Marco.

Verdensberømt for drinks og retter med pasta, carpaccio og risotto primavera mm.

Pasta skal være tørret. Frisk pasta er 60% vand – tørret kun 10-11% vand.

Kvaliteten af varerne fra Cipriani er altid i top - pasta, tomatsauce, tonics, Bellinis osv.

Læs mere