Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Pissaladière - Provencalsk 'pizza'

Pissaladière - Provencalsk 'pizza'

90
6

Opskriften har vi fået af Tobias fra Alziari, og den kommer direkte fra bystyret i Nice, Frankrig

Vi har de vigtigste ingredienser i højeste kvalitet

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
Sådan gør du
  1. Find en stor gryde og tænd ved lav varme
  2. Pil løgene, snit dem fint og læg dem i gryden med olivenolie, de to fed hvidløg, bouquet garni og salt og peber. På med låget og lad dem simre 45 minutter.
  3. Løgene skal koge uden at tage farve. Tilsæt evt. lidt vand under tilberedningen, men det skal være helt absorberet inden løgene er færdige.
  4. Klargør dejen: Kom mel, vand, gær, olivenolie og salt i en skål eller på køkkenbordet. Ælt dejen til den er glat og lad den stå tildækket i en time. Tænd ovnen på 200 grader
  5. Smør en 30cm tærteform eller bageplade og rul dejen ud til 5 mm tykkelse, tilsæt løgkompotten, pynt med ansjosfileter og udstene oliven
  6. Sæt i den forvarmede ovn i ca. 20 minutter eller til at dejen er tilberedt. Kværn peber ud over og lad den afkøle.