




Toscana Sangiovese IGP, Le Potazzine
Lavet på ren Sangiovese fra unge stokke i Brunello-marker. Gæret naturligt og uden temperaturkontrol med 30 dages maceration. Derefter lagret på stål i et år.
Den reneste, fineste Sangiovese-saft - duft og smag af røde kirsebær med urtede og mineralske noter. Frisk med god syre og elegant tanninbid.
Til lettere retter med kød - gerne kalv eller kylling.
Producent | Le Potazzine, Montalcino |
---|---|
Vintype | Rødvin |
Druesort | Sangiovese |
Anmeldelser badgets | Jyllandsposten - 5 stjerner, Jyllandsposten - 91 P., Renelangdahl.com - Yndlingsvin |
Appellation/underområde | Montalcino |
Lagring | Stål |
Servering fra | 14° |
Servering til | 16° |
Alkohol | 13,5% |
Velegnet til | Lam, Oksekød |
Preorder | Nej |
Le Potazzine er et lille familiefirma, der begyndte at producere vin i slutningen af halvfemserne. Navnet hentyder til nogle lokale, livlige småfugle og det er også kælenavnet for de to døtre, der blev født omkring grundlæggelsen af ejendommen.
Gigliola Giannetti er indfødt i Montalcino. Hun startede sin karriere i vinverdenen hos Biondi Santi - den mest ikoniske og den originale producent af Brunello di Montalcino. Hun driver også en restaurant i byen og har arbejdet for Brunello-konsortiet inden hun købte de højtbeliggende marker, der i dag leverer druer til le Potazzines elega...
Relaterede produkter
Le Potazzine, Montalcino
Le Potazzine er et lille familiefirma, der begyndte at producere vin i slutningen af halvfemserne. Navnet hentyder til nogle lokale, livlige småfugle og det er også kælenavnet for de to døtre, der blev født omkring grundlæggelsen af ejendommen.
Gigliola Giannetti er indfødt i Montalcino. Hun startede sin karriere i vinverdenen hos Biondi Santi - den mest ikoniske og den originale pro...




