Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Toscana Sangiovese IGP, Le Potazzine

175,00 kr
240,00 kr
Stykpris ved 6 stk.
Du sparer 390, - (27.08%) vejl. pris 240
Anmeldelser

Lavet på ren Sangiovese fra unge stokke i Brunello-marker. Gæret naturligt og uden temperaturkontrol med 30 dages maceration. Derefter lagret på stål i et år.

Den reneste, fineste Sangiovese-saft - duft og smag af røde kirsebær med urtede og mineralske noter. Frisk med god syre og elegant tanninbid.

Til lettere retter med kød - gerne kalv eller kylling.

Specifikationer
Producent Le Potazzine, Montalcino
Vintype Rødvin
Druesort Sangiovese
Anmeldelser badgets Jyllandsposten - 5 stjerner, Jyllandsposten - 91 P.
Appellation/underområde Montalcino
Lagring Stål
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 13,5%
Velegnet til Lam, Oksekød

Le Potazzine er et lille familiefirma, der begyndte at producere vin i slutningen af halvfemserne. Navnet hentyder til nogle lokale, livlige småfugle og det er også kælenavnet for de to døtre, der blev født omkring grundlæggelsen af ejendommen.

Gigliola Giannetti er indfødt i Montalcino. Hun startede sin karriere i vinverdenen hos Biondi Santi - den mest ikoniske og den originale producent af Brunello di Montalcino. Hun driver også en restaurant i byen og har arbejdet for Brunello-konsortiet inden hun købte de højtbeliggende marker, der i dag leverer druer til le Potazzines elega...

Producenten

Le Potazzine, Montalcino

Le Potazzine er et lille familiefirma, der begyndte at producere vin i slutningen af halvfemserne. Navnet hentyder til nogle lokale, livlige småfugle og det er også kælenavnet for de to døtre, der blev født omkring grundlæggelsen af ejendommen.

Gigliola Giannetti er indfødt i Montalcino. Hun startede sin karriere i vinverdenen hos Biondi Santi - den mest ikoniske og den originale pro...

Læs mere