- Forsiden
- Shoppen
- Specialiteter
- Pomod'Oro Polpa di Pomodoro, Cipriani


Pomod'Oro Polpa di Pomodoro, Cipriani
Økologiske tomater dyrket i Maremma i den sydvestlige del af Toscana. Solintensiteten i området er særlig godt for dyrkning af tomater. Produktet består 100% af tomater.
Brug Polpa di pomodoro hvor du ellers vil bruge flåede tomater. Polpa di Pomodoro er god i enkle pastaretter og ragu. Brug den også til en krydret tomatsalsa, supper eller Bloody Mary.
Producent | Cipriani |
---|---|
Land | Italien |
Dyrkning/certificering | Økologisk |
Flaskestørrelse | Madvarer |
Luksuspasta med æg fra den navnkundige Cipriani familie, der står bag Harrys Bar i Venedig, tæt ved Piazza San Marco.
Verdensberømt for drinks og retter med pasta, carpaccio og risotto primavera mm.
Pasta skal være tørret. Frisk pasta er 60% vand – tørret kun 10-11% vand.
Kvaliteten af varerne fra Cipriani er altid i top - pasta, tomatsauce, tonics, Bellinis osv.
Cipriani
Luksuspasta med æg fra den navnkundige Cipriani familie, der står bag Harrys Bar i Venedig, tæt ved Piazza San Marco.
Verdensberømt for drinks og retter med pasta, carpaccio og risotto primavera mm.
Pasta skal være tørret. Frisk pasta er 60% vand – tørret kun 10-11% vand.
Kvaliteten af varerne fra Cipriani er altid i top - pasta, tomatsauce, tonics, Bellinis osv.
