
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- 1 stk. skalotteløg, fintsnittet
- 200 g. svampe, finthakket
- 100 g. friske kastanjer
- 1 friskt salvieblad
- 50 g. Comté Marcel Petite Cru des Sapins
- Salt og peber
- Olivenolie fra Alziari
Sådan gør du
- I lidt olivenolie sauteres skalotteløg og svampe mens der skæres en lomme ind i kalkunbrystet.
- Brystet krydres inde og ude med salt og peber.
- Fintsnittet salvie og knuste kastanjer vendes på panden og afkøles derefter.
- Blandingen vendes med revet comté og denne fars fyldes i kalkunbryst der lukkes med kødnåle.
- Brystet lægges i et stegefad, overhældes med en anelse olie på oversiden.
- Brystet bages i ovnen ved 100 grader til kernetemperatur 65 grader.
- Lad brystet trække i 10 minutter før det skæres op til servering.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter