Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Gateau Bichel - den ultimative chokoladekage

Gateau Bichel - den ultimative chokoladekage

Vi har lavet den ultimative chokoladekage af de bedste råvarer fra vores sortiment - Tobago-chokolade 70 %, Griottine-kirsebær, verdens bedste vanilje Grand Cru Bora-Bora.

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • ½ Tahiti vaniljestang
  • 250 g økologisk rørsukker
  • 200 g økologisk smør
  • 200 g 70% Tobago Chokolade
  • 4 hele økologiske æg
  • 50 g økologisk hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 g økologisk kakaopulver
  • 150 g afdryppede Griottines kirsebær
Sådan gør du
  1. Skrab vaniljekorn ud af vaniljestangen og arbejd vaniljekornene ind i en spiseskefuld af sukkeret.
  2. Pisk blødt smør, sukker og vanilje ti en lys og luftig creme.
  3. Smelt chokoladen over sagte varme, gerne vandbad.
  4. Bland mel, kakao og bagepulver sammen og stil klar sammen med en tør sigte.
  5. Kirsebær afdryppes (gem væsken) og vendes med en anelse mel.
  6. Med dejskraber vendes smeltet chokolade i smørcremen med bløde foldende bevægelser.
  7. Melblandingen vendes i, efterfulgt af æggene, et ad gangen, til ensartet og klumpefri luftig dej. 
  8. Kirsebær vendes i og dejen vendes forsigtigt i en form. Ca 25 x 25 cm eller måske en lille springform. Smør formen eller brug bagepapir.
  9. Bages ved 180 grader i ca 40 minutter.
  10. Efter ca 5-10 minutters afkøling bades kagen med saft fra Griottines kirsebærrene.
  11. Serveres med toppe af iskoldt flødeskum og et Griottines kirsebær på toppen.