Lavet på økologisk dyrkede kakaobønner på Tobago Cocoa Estate. Alle bønner til denne chokolade er fra gamle planter af sorten Trinitario. Der dyrkes i pagt med den lokale natur.
Chokoladen er fremstillet ved Maître Chocolatier Francois Pralus i Paris.
Specifikationer
Producent
Tobago Cocoa Estate
Land
Trinidad og Tobago
Flaskestørrelse
Madvarer
Preorder
Nej
Duane Dove bor i Sverige, men er født på Tobago. Han ejer og driver Tobago Cocoa Estate på Tobago og Rosehill Estate i det nordøstlige Trinidad. Begge kakaoplantager er certificeret økologiske siden december 2018. Der dyrkes den særlige art af kakaobønner, der hedder Trinitario, som er en af tra arter af kakao, der bruges til chokolade. Trinitario er krydsninger af de to andre arter Criollo og Forastero. Criollo giver en elegant chokolade uden bitterhed og med komplekse frugtige og florale noter, men har ikke så meget chokoladesmag, mens Forastero er mere bitter og har en markant chokola...
Duane Dove bor i Sverige, men er født på Tobago. Han ejer og driver Tobago Cocoa Estate på Tobago og Rosehill Estate i det nordøstlige Trinidad. Begge kakaoplantager er certificeret økologiske siden december 2018. Der dyrkes den særlige art af kakaobønner, der hedder Trinitario, som er en af tra arter af kakao, der bruges til chokolade. Trinitario er krydsninger af de to andre arter Criollo ...