Medarbejdere
Ledelse

30 års erfaring fra vinbranchen, senest som Salgs- og Indkøbsdirektør med et budget på mere end 200 mio. Stor erfaring fra både B2B og detailbranchen med speciale i kædesamarbejde. Mange års bestyrelseserfaring fra tidligere virksomheder og agerer i dag bestyrelsesformand for Nymindegab Kro. Har haft interesse for vin, siden han som 16-årig første gang smagte en Cru Classe fra Bordeaux. Har rejst op til 60 dage om året i to årtier og besøgt vinproducenter over hele kloden.

Daglig leder og har samtidig den overvejende kontakt til erhvervs- og restaurationskunder. Har arbejdet i vinbranchen igennem mange år, og har samtidig læst en HD i Organisation & Ledelse. Uddanner sig sideløbende hos WSET i London. Har været ansat i Bichel siden 2013. Særlige interesser: Mad, Piemonte, Tyskland, Bourgogne og Champagne.
Marketing og administration


Har en baggrund som cand.it med speciale i strategisk kommunikation og branding. Advanced Certificate ved WSET i London. Tidligere blogger om mad, vin og restauranter. Har været ansat i Bichel siden 2014.
Særlige interesser: Mad, Bourgogne, Champagne, Piemonte og Tyskland.

Baggrund som cand.mag og fem års erfaring som sommelier og restaurantchef på Molskroen. Har taget den toårige vinuddannelse Diploma of Wines and Spirits i London og har været med til at uddanne en lang række af landets bedste vinhandlere og sommelierer. Ansat i Bichel siden 2006.
Særlige interesser: forkærlighed for mineralske, elegante, syrerige og rene vine fra både de klassiske og de lidt mere perifere vinområder i hele verden.

Uddannet Cand. Negot. i international markedsføring med engelsk og fransk. Har ad flere omgange boet i Frankrig, hvorfra også den første interesse for vin opstod. Bortset fra et par korte svipture har Birgitte været i vinbranchen hele sit liv. Ansat i Bichel siden 2019.
Særlige interesser: Gode mad- og vinoplevelser i ind og udland. Har i øjeblikket et specielt blødt punkt for tysk Riesling. Tidligere maratonløber, men nøjes nu med de lidt kortere ture…
Lager og logistik

Har været ansat i Bichel siden 1998. Advanced Certificate ved WSET i London.
Særlige interesser: Syd-Rhône, Østrig, Australien og Tyskland.


Har 30 års samlet erfaring indenfor faget. Er passioneret nyder af mad og vin samt specialøl.
Butik

Uddannet bager hos Per Brun på Emmery's i 90'erne hvor interessen for at koble mad og vin blev grundlagt. Har siden 2001 udelukkende beskæftiget sig med vin og vinsmagninger.
Særlige interesser: Madlavning, gode råvarer og naturligvis vin med Pinot Noir, Riesling og Champagne i højsædet. Rejser gerne, og ofte, helst med dykkerur, ski eller løbesko.

Uddannet sygeplejerske, men har været i vinskole under Lars Bo i 26 år.



Passionen for vin blev vakt ved utallige ferier med familien i Frankrig, hvor vin og mad kombineres med højt humør og kærlighed.
Har altid fundet glæde og motivation ved salg og service, hvorfor skiftet til vinbranchen i 2007 var helt naturligt.
Siden er utallige vinområder besøgt og rigtig mange flere vine smagt. Favoritdruerne er Pinot Noir og Riesling, men finder også en særlig stor drivkraft i at smage noget nyt, blive udfordret på nuancer og snakke med kollegaer og kunder om oplevelsen.
Finder en ekstra stor glæde ved jobbet, når det er foran en forsamling til en vinsmagning i både små og store rammer.

Er oprindeligt uddannet Cand. scient. soc. og har suppleret en livslang interesse for vin med WSET level 2 og 3. Jeg bliver aldrig træt af at udforske nye områder, teknikker og druer, men referencen er Pinot, Nebbiolo og Riesling. Holder altid min personlige liste over de 10 bedste under 150 opdateret. Ansat i Bichel siden 2019.
Løber langrend, når tiden er til det og sætter pris på spektakulære gastronomiske oplevelser, både ude og hjemme.

Har studeret WSET level 2 og 3, og studerer i dag Fødevarer og Ernæring på KU med en lille drøm i maven om selv, at lege med vinproduktion en dag. Mit hjerte slår hårdest for Champagne og Bourgogne, men jeg elsker også at smage nye vine - og områder, og drives af den konstante udvikling i vinverdenen.
Jeg nyder desuden at tilbringe tid i et køkken, og glædes over at finde det rigtige match mellem vinen og maden.

