Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Gougères med Comté Cru des Sapins og Timian

Gougères med Comté Cru des Sapins og Timian

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
Sådan gør du
  1. I en mellemstor gryde koges smør, mælk, vand og et nip salt op til kogepunktet.
  2. Gryden tages af varmen mens melet røres i.
  3. Lad massen ”stege” på blusset i et par minutter. Det er vigtigt at massen ”ristes” for smag og bageevne.
  4. Gryden tages igen af varmen og bør køle lidt af i ca. 10-20 minutter.
  5. Æg røres i massen, et ad gangen, til massen er glat og slipper grydens sider ved omrøring.
  6. Tilsæt timian, revet ost og smag til med peber og muskatnød.
  7. Sprøjtes på bageplade på bagepapir. Størrelse efter behag mellem en to- eller fem-krone.
  8. Bages i ca. 18 minutter ved 200 grader til jævn gylden farve.