
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- 400 g. Hakket okse-tatar af høj kvalitet, gerne fra Urup Dam
- 2 æggeblommer, evt. pasteuriserede
- 10 gr. Hakkede kapers, udblødt i koldt vand ca. 30 min.
- 1 skalotteløg, finthakket
- 3 cornichons, finthakket
- 1 håndfuld finthakkede krydderurter efter valg eller blandet af estragon, persille, basilikum
- 2 tsk. Stærk sennep
- 2 tsk. Alziari Olivenolie
- 2 tsk. La Goccia balsamico eddike
- 1 tsk. Tomatpuré
- 1 tsk. Peberrod, fintrevet
- Salt og peber
Sådan gør du
- Bland de flydende ingredienser sammen i en stor skål.
- Vend de hakkede ingredienser i og krydr med salt og peber.
- Vendes sammen med det hakkede tartarkød kort før servering. Husk at smage til – salt og syre!
- Serveres eventuelt med salat og pommes frittes.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter