Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Aceto Balsamico de Modena La Goccia min 5 år, 250 ml.

140,00 kr

Flot Balsamico fra Acetaia del Cristo i Modena, som kan benyttes både i saucer og dressinger. Ren, naturlig og koncentreret smag og fin kosistens, lagret minimum 5 år. Markant bedre renere, tykkere og mere sødmefuld end supermarkedernes kvaliteter.

Til saucer, salatdressinger, marinader, til rødt oksekød m.m. Prøv den til modne jordbær, over is eller til flager af parmesanost.

Specifikationer
Producent Acetaia del Cristo, Modena
Land Italien
Flaskestørrelse Madvarer

På Acetaia del Cristo har man lavet Balsamico Tradizionale siden 1849. Det er et produkt af de bedste familie og håndværkstraditioner - druerne dyrkes økologisk og alt arbejde udføres i hånden af familien selv. Gamle batterier af små tønder i forskellige størrelser og træsorter lagrer eddiken på et loft, hvor solen bager ned. Eddiken koncentreres langsomt og opnår den helt fantastiske balance mellem syre, sødme og intensitet efter tidligst 12 år.

Den eneste ægte Balsamico er Balsamico Tradizionale, der skal være lagret minimum 12 år. Kun den hvide trøffel fra Alba i Piemonte ov...

Producenten

Acetaia del Cristo, Modena

På Acetaia del Cristo har man lavet Balsamico Tradizionale siden 1849. Det er et produkt af de bedste familie og håndværkstraditioner - druerne dyrkes økologisk og alt arbejde udføres i hånden af familien selv. Gamle batterier af små tønder i forskellige størrelser og træsorter lagrer eddiken på et loft, hvor solen bager ned. Eddiken koncentreres langsomt og opnår den helt fantastiske balanc...

Læs mere