Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Coq au Riesling

Coq au Riesling

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • 1 økokylling fra Gothenborg
  • Lidt panchetta fra Antica Norcineria
  • 250 g. champignoner. Danske er bedst – de polske er bleget med kemi for at holde den hvide farve!
  • 8-10 Skalotteløg
  • 1/2 fl. hvidvin. Riesling er selvfølgelig bedst, men ingen nødvendighed
  • 1/4 l. fløde
  • Timian, frisk
  • Hakkede urter evt. purløg eller persille
  • Pasta, broccoli eller en lille hvid fast kartoffel
Sådan gør du
  1. Kyllingen parteres i 6-8 stykker og gnides med salt og peber. Brunes i lidt smør og olie sammen med skiver af champignon, hele løg og strimler af panchetta
  2. Hvidvinen hældes ved, så det dækker evt. mere hvidvin. Timian kommes i.
  3. Snurrer 45-50 min. Kylling, panchetta, champignons og løg tages op, fløde tilsættes, + lidt citronsaft, saucen koges lidt ind, kylling og de andre ingredienser lægges tilbage i saucen.
  4. Serveres med lille, hvid fast karoffel og/eller lidt broccoli. Pyntes med persille.