Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Ravioli af comté med svampestuvning

Ravioli af comté med svampestuvning

Tip: Retten kan sagtens laves uden svampebouillon, så skal raviolierne bare gratineres med en bunsenbrænder eller 45 sekunder under grillen, inden der pyntes med nødder, persille og citron.

Husk at servere godt brød til

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
Sådan gør du
  1. Skær osten i så tynde skiver som muligt, i alt 16 stykker. Gøres bedst på en pålægsmaskine eller med en meget skarp ostehøvl. Stil osten på køl.
  2. Stil 4 dybe tallerkener ind i en 90 grader varm ovn
  3. Kom halvdelen af svampene i en gryde med fonden, og lad det simre sagte. Rist den anden halvdel af svampene på en meget varm pande i halvt olie og halvt smør. Tilsæt hvidløg og halvdelen af persillen, når svampene er godt gyldne. Krydr med salt og peber, og hæld hvidvinen ved. Lad hvidvinen koge ind, og tilsæt så fløden. Kog yderligere ind, smag til, og hold svamperagouten lun. Smag svampebouillonen til.
  4. Tag tallerkenerne ud, og anret to skiver comté på hver tallerken. Læg en tsk svampefyld på hver skive ost, og læg en skive comté ovenpå. Hæld svampebouillonen over, og pynt med resten af persillen, hasselnødder og citronskal.