Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Arbois Chardonnay En Paradis, Rijckaert

Fra 250,00 kr
Anmeldelser

Lavet på 100 % Chardonnay fra over 40 år gamle vinstokke. Vinificeret uden gærtilsætning på druer med god modenhed, der presses let for at bevare syrestrukturen i vinen.

God intensitet i duften med elementer af citrus, hasselnødder, hvide blomster og en diskret røgnote. God mundfylde med flot balance mellem fedme og syre - lang eftersmag.

Velegnet til retter der lige som vinen har både fyldige og syrlige elementer. Perfekt til diverse fladfisk, til skaldyr som hummer, jomfruhummer og kammuslinger, til fjerkræ og ikke mindst til smagfulde komælksoste som Comté, Morbier osv.

Specifikationer
Producent Jean Rijckaert, Jura
Vintype Hvidvin
Druesort Chardonnay
Lagring Små fade
Servering fra 10°
Servering til 12°
Alkohol 13%
Velegnet til Fisk og skaldyr

Det køligere klima i Jura giver vine med en fast, sprød syre og forunderlige strejf af tør sherry, der gør vinene særdeles interessante i mad/vin sammenhænge.

Jean Rijckaert henvendte sig til os og spurgte om vi var interesseret i et samarbejde. Vi faldt for den faste, madvenlige stil! Rijckaert arbejdede tidligere sammen med Guffens på Verget, men han blev træt af Guffens lidt for kommercielle stil både mht. vinifikation og markedsføring og gik sine egne veje. Rijckaert er eksponent for en fast, personlig stil med vægt på koncentration, mineralitet og friskhed, der reflekterer...

Producenten

Jean Rijckaert, Jura

Det køligere klima i Jura giver vine med en fast, sprød syre og forunderlige strejf af tør sherry, der gør vinene særdeles interessante i mad/vin sammenhænge.

Jean Rijckaert henvendte sig til os og spurgte om vi var interesseret i et samarbejde. Vi faldt for den faste, madvenlige stil! Rijckaert arbejdede tidligere sammen med Guffens på Verget, men han blev træt af Guffens lidt for...

Læs mere