Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Savagnin Les Sarres Cotes du Jura, Rijckaert

Fra 275,00 kr
Anmeldelser

Ren Savagnin lagret ca 18 mdr. på gamle barriques.

Kompleks næse med elementer af nødder, citrus og en antydning af flødekaramel. Vinen er tør og smagen er intens med nogen fedme og ret høj syre. Lang eftersmag.

Meget madegnet. Gerne til mad med godt brug af smør/fløde. Klarer både fisk, skaldyr og lyst kød som gris eller kylling. Helt perfekt til karakterfulde komælksoste som Beaufort, Comté og Mont d'Or. Perfekt vin til ostefondue.

Specifikationer
Producent Jean Rijckaert, Jura
Vintype Hvidvin
Druesort Savagnin
Anmeldelser badgets Jyllandsposten - 91 P.
Appellation/underområde Côte de Jura
Lagring Små fade
Servering fra 10°
Servering til 12°
Alkohol 13%
Velegnet til Fisk og skaldyr, Fjerkræ, Ost

Det køligere klima i Jura giver vine med en fast, sprød syre og forunderlige strejf af tør sherry, der gør vinene særdeles interessante i mad/vin sammenhænge.

Jean Rijckaert henvendte sig til os og spurgte om vi var interesseret i et samarbejde. Vi faldt for den faste, madvenlige stil! Rijckaert arbejdede tidligere sammen med Guffens på Verget, men han blev træt af Guffens lidt for kommercielle stil både mht. vinifikation og markedsføring og gik sine egne veje. Rijckaert er eksponent for en fast, personlig stil med vægt på koncentration, mineralitet og friskhed, der reflekterer...

Producenten

Jean Rijckaert, Jura

Det køligere klima i Jura giver vine med en fast, sprød syre og forunderlige strejf af tør sherry, der gør vinene særdeles interessante i mad/vin sammenhænge.

Jean Rijckaert henvendte sig til os og spurgte om vi var interesseret i et samarbejde. Vi faldt for den faste, madvenlige stil! Rijckaert arbejdede tidligere sammen med Guffens på Verget, men han blev træt af Guffens lidt for...

Læs mere