
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- 1 pk. Kyllingehjerter fra Gothenborg
- 4 løg
- Salat – fx Frisée
- Olivenolie fra Alziari
- Hindbæreddike fra Alziari
- Sennep
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kyllingehjerter optøs og renses.
- Krydres med salt og peber og kommes eventuelt på grillspyd. (Hjerterne grilles som det sidste ved høj temperatur i kort tid – de skal være rosa i midten.)
- Løgene deles i halve på langs og dryppes med olie og salt. Lægges på grillen med skalsiden nedad – gerne lang tid ved lav varme indtil løgene langsomt begynder at brede sig i lameller.
- Rør vinaigretten ved at blande hindbæreddike med sennep, salt og peber. Olie tilsættes lidt ad gangen mens der røres.
- Vend vinaigretten med salaten og anret med kyllingehjerter og de grillede bløde løg.
- Pyntes eventuelt med urter som estragon og persille.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter