Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Kyllingehjerter med løg, salat og hindbærvinaigrette

Kyllingehjerter med løg, salat og hindbærvinaigrette

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • 1 pk. Kyllingehjerter fra Gothenborg
  • 4 løg
  • Salat – fx Frisée
  • Olivenolie fra Alziari
  • Hindbæreddike fra Alziari
  • Sennep
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Kyllingehjerter optøs og renses.
  2. Krydres med salt og peber og kommes eventuelt på grillspyd. (Hjerterne grilles som det sidste ved høj temperatur i kort tid – de skal være rosa i midten.)
  3. Løgene deles i halve på langs og dryppes med olie og salt. Lægges på grillen med skalsiden nedad – gerne lang tid ved lav varme indtil løgene langsomt begynder at brede sig i lameller.
  4. Rør vinaigretten ved at blande hindbæreddike med sennep, salt og peber. Olie tilsættes lidt ad gangen mens der røres.
  5. Vend vinaigretten med salaten og anret med kyllingehjerter og de grillede bløde løg.
  6. Pyntes eventuelt med urter som estragon og persille.