
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- 1 pk. cipriani pasta
- • Til saucen
- Olivenolie fra Alziari
- 4 Æg
- 150 g. Pancetta Arrotolato Ristica, l'Antica Norcinerea
- 50 g. Revet Parmesan Vacche Rosse
- 50 g. Revet Pecorino Toscana, Caseificio Bertagni
- Friskkværnet vild Madagascar peber
- Salt
- Lidt ekstra Pecorino til at drysse over ved servering
Sådan gør du
- Sæt pastavand over - mindst 4 liter i en stor gryde.
- Skær pancettaen i tern og steg det i olivenolie i en stor pande.
- Når vandet koger - salt det rigeligt - hæld pastaen i og kog under omrøring og uden låg.
- Rør æg, revet ost og friskkværnet peber sammen i en skål.
- Når pastaen er kogt, hældes den på panden og blandes sammen med pancettaen.
- Hæld æggemassen på panden og bland med pasta og pancetta et minut med bluset tændt.
- Servér og riv lidt mere pecorino over.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter