Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Bichels tagliolini carbonara

Bichels tagliolini carbonara

Pasta carbonara er en traditionel romersk pastaret med pancetta, æg, ost og peber.

Bichels udgave af pasta carbonarabestår selvfølgelig udelukkende af de råvarer vi selv importerer - råvarer der er blandt de bedste indenfor deres genre.

Når det gælder valget af pasta foretrækker vi Tagliolini, men Tagliarelle kan også bruges - koges efter anvisning på pakken.

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
Sådan gør du
  1. Sæt pastavand over - mindst 4 liter i en stor gryde.
  2. Skær pancettaen i tern og steg det i olivenolie i en stor pande.
  3. Når vandet koger - salt det rigeligt - hæld pastaen i og kog under omrøring og uden låg.
  4. Rør æg, revet ost og friskkværnet peber sammen i en skål.
  5. Når pastaen er kogt, hældes den på panden og blandes sammen med pancettaen.
  6. Hæld æggemassen på panden og bland med pasta og pancetta et minut med bluset tændt.
  7. Servér og riv lidt mere pecorino over.