- Forsiden
- Shoppen
- Specialiteter
- Pecorino Toscana, Caseificio Bertagni, ca 550 g


Pecorino Toscana, Caseificio Bertagni, ca 550 g
Fåreost lagret i 6-7 måneder i en bjerggrotte. Lavet af det lille familieosteri Caseificio Bertagni i Castelnuovo di Garfagnana (45 km. nord for Lucca). Fantastisk smag rig, fyldig med toner af nødder og smør - en super ost!
Fremragende til risotto og som alternativ til parmesan i pasta, salater og til carpaccio. Flot solo eller på ostebordet. Prøv at server den med modne pærer, æblemostarda eller syltede figner. Drik moden chardonnay eller vin santo til.
Producent | l'Antica Norcineria, Toscana |
---|---|
Land | Italien |
Flaskestørrelse | Madvarer |
I fire generationer har familien Bellandi lavet charcuterie af højeste kvalitet i den lille by Ghivizzano i bjergene i det nordlige Toscana.
Fokus er på at lave produkter med den højest mulige kvalitet af lokale råvarer. Produkterne omfatter charcuteri på kød fra fritgående dyr, farro, oste, olier, vine og øl.
Vi koncentrerer os om deres charcuteri, som ganske enkelt er det bedste, vi har smagt - milde, rene, elegante og fantastisk balancerede og intense smage.
Vi har også deres farro-hvede, som er suveræn om vinteren som farrotto - en mere rustik og solid u...
l'Antica Norcineria, Toscana
I fire generationer har familien Bellandi lavet charcuterie af højeste kvalitet i den lille by Ghivizzano i bjergene i det nordlige Toscana.
Fokus er på at lave produkter med den højest mulige kvalitet af lokale råvarer. Produkterne omfatter charcuteri på kød fra fritgående dyr, farro, oste, olier, vine og øl.
Vi koncentrerer os om deres charcuteri, som ganske enkelt er d...
