Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Bichels hjemmelavede remoulade

Bichels hjemmelavede remoulade

Passer perfekt til torskerogn, fiskefillet, fiskefrikadeller eller andre retter på frokostbordet.

En hjemmelavet remoulade løfter en hver ret på frokostbordet. Smagen er mere delikat og strukturen kan justeres efter smag - og så er det nemt at lave.

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • 2 gulerødder
  • ¼ blomkål
  • 1 løg
  • ½ glas kapers fra Pantelleria
  • 2 syltede drueagurker
  • lille bundt bundt kørvel
  • 1½ dl mayonnaise, gerne hjemmelavet med god syre.
  • 1½ dl fed creme fraiche
  • 1 spsk. Sennep
  • 1 tsk. Stødt gurkemeje
  • Salt, peber, citronsaft
Sådan gør du
  1. Udvand kapers en time i koldt vand. Drænes derefter og hakkes fint.
  2. Skær gulerødder, løg og blomkål i små tern eller efter humør. Kan bruges rå eller gives et kort opkog i vand tilsat eddike og sukker. Drænes og afkøles helt før brug.
  3. Kørvel og drueagurk hakkes fint.
  4. Bland mayonnaise, creme fraiche, sennep og gurkemeje sammen og tilsæt alle de hakkede grøntsager og urter.
  5. Smag til med salt, peber og citronsaft. Efter smag kan der også justeres med lidt sukker.