
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- 2 gulerødder
- ¼ blomkål
- 1 løg
- ½ glas kapers fra Pantelleria
- 2 syltede drueagurker
- lille bundt bundt kørvel
- 1½ dl mayonnaise, gerne hjemmelavet med god syre.
- 1½ dl fed creme fraiche
- 1 spsk. Sennep
- 1 tsk. Stødt gurkemeje
- Salt, peber, citronsaft
Sådan gør du
- Udvand kapers en time i koldt vand. Drænes derefter og hakkes fint.
- Skær gulerødder, løg og blomkål i små tern eller efter humør. Kan bruges rå eller gives et kort opkog i vand tilsat eddike og sukker. Drænes og afkøles helt før brug.
- Kørvel og drueagurk hakkes fint.
- Bland mayonnaise, creme fraiche, sennep og gurkemeje sammen og tilsæt alle de hakkede grøntsager og urter.
- Smag til med salt, peber og citronsaft. Efter smag kan der også justeres med lidt sukker.
Lignende opskrifter