Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Vores bedste rejemad

Vores bedste rejemad

Verdens bedste rejemad, nem og velsmagende

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • 200 g. Store Grønlandske rejer (fjordrejer kan også bruges)
  • 250 g. grønne asparges skåret diagonalt
  • 1/4 flækket på langs, kerner fjernet og skåret i tynde skiver
  • et lille bundt Et lille bundt dild plukket i små stykker
  • 8 skiver groft brød
  • 8 spsk. hjemmelavet dildmayo
  • 2-3 spsk koldpresset rapsolie
  • Citronsaft
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Rist eller grill brødet og skær skorperne af. Mariner asparges i olie, citronsaft, salt og peber i 5 min. Vend herefter rejer, agurk og dild i. Smag til.
  2. Smør en skefuld mayo på hver skive brød, og fordel rejeblandingen udover.