Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Tartiflette - varm kartoffelret med Reblochon fra Alperne

Tartiflette - varm kartoffelret med Reblochon fra Alperne

Lokal varm osteret fra Savoyen i Alperne med kartofler, pancetta, løg og den lokale ost Reblochon. Kendt fra skipisterne og i landbokøkkenet.

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • Kartofler
  • Reblochon ost
  • Løg
  • Pancetta eller bacon af god kvalitet
  • Creme fraiche (gerne 38%)
  • Salt & peber
  • Muskatnød
Sådan gør du
  1. Kog kartofler og skær dem i små tern.
  2. Rist fintsnittet løg og fintskåret pancetta eller bacon og bland det med kartofflerne. Kom creme fraiche i panden og lad simre et par minutter. Smag til med salt,peber og muskatnød.
  3. Smør et lille ildfast fad med smør og kom blandingen heri. Afslut med skiver af Reblochon osten som et lille låg over retten.
  4. Sættes i varm ovn ved 200 grader i ca. 25-30 min.
  5. Husk at skære ostens skorpe fra inden anvendelse.