Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Arbois Poulsard La Rouge, Rijckaert

Anmeldelser

Rijckaerts eneste rødvin fra Jura. Lavet på ren Poulsard fra jernholdig, rød jordbund. Høstet i hånden og gæret naturligt. Modnet på stål og store fade.

Sart i farven - duft af ribs, tomat, salvie. Læskende frisk med meget lavt tanninniveau og høj syre.

Drikkes afkølet som en hvidvin. Til lyst kød - krydret med Middelhavskrydderier.

Specifikationer
Producent Jean Rijckaert, Jura
Vintype Rødvin
Druesort Poulsard
Anmeldelser badgets Jyllandsposten - 5 stjerner, Jyllandsposten - 91 P., Test vinder
Appellation/underområde Arbois
Lagring Stål
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 12,5%
Velegnet til Fjerkræ, Flyvende vildt

Det køligere klima i Jura giver vine med en fast, sprød syre og forunderlige strejf af tør sherry, der gør vinene særdeles interessante i mad/vin sammenhænge.

Jean Rijckaert henvendte sig til os og spurgte om vi var interesseret i et samarbejde. Vi faldt for den faste, madvenlige stil! Rijckaert arbejdede tidligere sammen med Guffens på Verget, men han blev træt af Guffens lidt for kommercielle stil både mht. vinifikation og markedsføring og gik sine egne veje. Rijckaert er eksponent for en fast, personlig stil med vægt på koncentration, mineralitet og friskhed, der reflekterer...

Producenten

Jean Rijckaert, Jura

Det køligere klima i Jura giver vine med en fast, sprød syre og forunderlige strejf af tør sherry, der gør vinene særdeles interessante i mad/vin sammenhænge.

Jean Rijckaert henvendte sig til os og spurgte om vi var interesseret i et samarbejde. Vi faldt for den faste, madvenlige stil! Rijckaert arbejdede tidligere sammen med Guffens på Verget, men han blev træt af Guffens lidt for...

Læs mere