Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Svampestuvning med persille og ristede hasselnødder

Svampestuvning med persille og ristede hasselnødder

Svampestuvning er perfekt tilbehør til både fisk, skaldyr og fjerkræ.
Husk at smage til med citron - det giver liv og nerve til maden!

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • 500 g rengjorte svampe (gerne karljohan eller kantareller)
  • 1 fed knust hvidløg
  • 1 lille bundt finthakket bredbladet persille
  • ½ dl hvidvin
  • 1 dl piskefløde
  • 2 spsk hakkede ristede hasselnødder
  • Citron
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Rist svampene på en meget varm pande i halvt olie og halvt smør.
  2. Tilsæt hvidløg og halvdelen af persillen, når svampene er godt gyldne. 
  3. Krydr med salt og peber, og hæld hvidvinen ved. 
  4. Lad hvidvinen koge ind, og tilsæt så fløden. Kog yderligere ind, smag til med citron, og hold svamperagouten lun.
  5. Server med det sidste finthakkede persille og drys evt. med ristede hasselnødder.