Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Langhe Nebbiolo Maggiur, Cascina Luisin

Fra 195,00 kr
Anmeldelser

100 % Nebbiolo fra mere end 60 år gamle stokke. Vinificeret på cement uden tilsætning af gær. Modnet på store botti af slavonsk eg i 12 måneder og derefter 12 måneder på flaske, inden den blev frigivet til salg.

Elegant duft af røde bær med noter af stegt peberfrugt. Fast struktur - elegant og lang i eftersmagen.

Til retter med fjerkræ eller fuglevildt. Til kraftigere pastaretter og risotto.

Specifikationer
Producent Cascina Luisin, Barbaresco
Vintype Rødvin
Druesort Nebbiolo
Anmeldelser badgets Janics Robinson - 17,5 p.
Lagring Store fade
Servering fra 14°
Servering til 16°
Alkohol 13,5%
Velegnet til Fjerkræ, Flyvende vildt, Løbende vildt, Oksekød
Anbefalinger Testvinder-vine

Cascina Luisin er grundlagt i 1913 af Luigi Minuto (Luisin betyder "lille Luigi") og ejendommen har været i familiens eje siden da. I dag drives det af Luigis oldebarn Roberto. Ejendommen består af 8 ha vinmark med besiddelser i bl.a. Rabaja og Asili. Nebbiolo er den dominerende druesort, men der dyrkes også Barbera, Dolceto og Arneis. Alt i alt laves der bare ca 30.000 flasker om året!

Produktionen af Nebbiolo er ultra-traditionel efter nogle forsøg med mere moderne metoder. Bl.a. indkøbte man en rotorfermentator, der i dag bruges til Barbera og Dolcetto - ikke til Nebbiolo. M...

Producenten

Cascina Luisin, Barbaresco

Cascina Luisin er grundlagt i 1913 af Luigi Minuto (Luisin betyder "lille Luigi") og ejendommen har været i familiens eje siden da. I dag drives det af Luigis oldebarn Roberto. Ejendommen består af 8 ha vinmark med besiddelser i bl.a. Rabaja og Asili. Nebbiolo er den dominerende druesort, men der dyrkes også Barbera, Dolceto og Arneis. Alt i alt laves der bare ca 30.000 flasker om året!

...
Læs mere