Nære venner af familien bag Conservas Lolin producerer oliven i Valencia regionen. Et samarbejde mellem de to familier udmøntes i disse nærmest cremede grønne oliven. Disse oliven er udstenet og fyldt med en pasta tilberedt med Lolins fantastiske ansjoser. Dette fyld giver lidt salt og umami smag til en oliven der klæder ethvert glas hvidvin eller mousserende vin.
Uundværlig til tapas og pintxos serveringer. Passer også dejligt som snack til et glas sherry.
Nettovægt: 350 g Drænet vægt: 150 g
Specifikationer
Producent
Lolin ansjoser og fiskekonserves
Land
Spanien
Flaskestørrelse
Madvarer
Preorder
Nej
På anbefaling af den legendariske restaurant El Bulli, har vi fundet den ultimative ansjos i Cantabria hos familiefirmaet Lolin i Castro Urdiales.
Den familieejede fabrik ligger i Castro Urdiales ved den Cantabriske kyst i Nordspanien. Ikke langt fra Bilbao og Pintxos hovedstaden San Sebastian.
Små fiskerbåde går ud fra den pittoreske havn med voldsomme tidevandsbølger. Linefanget hvid tun kaldet Bonito del Norte, Sardiner og ansjoser fiskes fra disse små jollelignende fiskerbåde. På særlige fangst tidspunkter sejles der ud, men kun når fiskene har den helt rette størrels...