Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Oksemørbrad fra Urup Dam med trøffelsauce

Oksemørbrad fra Urup Dam med trøffelsauce

Kødet fra Urup Dam Oksen nærmer sig kobe-kvalitet - det ultimative til nytår!

Gem de friske trøfler til at rive over retten og brug en god trøffelolie eller trøffelpesto fra Alziari til saucen i stedet.

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
Sådan gør du
  1. Hak skalotteløg og sauter i smør – skal ikke brunes.
  2. Tilsæt en ½ dl god balsamico, som koges godt ind.Herefter tilsættes ca. 1½ glas rødvin som koges ind til det halve. Tilsæt en halv liter god fond – gerne fra kalv – og kog ind til en passende konsistens. Sigt løgene fra inden saucen bliver for tyk.
  3. Smag saucen til en god spiseskefuld trøffelpesto eller trøffelolie, lidt honning, salt og peber.
  4. Tag saucen af varmen og pisk cirka 25 gram kolde smørtern i saucen – det tykner og runder smagen af.
  5. Serveres til mørbradbøffer fra Urup Dam Oksen med friskrevet trøffel og ønsket tilbehør – fx pure af knoldselleri, stegte svampe og kørvel.