- Forsiden
- Shoppen
- Specialiteter
- Trøffelpesto 80 g., Alziari


Trøffelpesto 80 g., Alziari
Trøffelpesto på svampe, oliven, olie og krydderier med 5 % trøffel.
Til dip, risotto, trøffelsauce og dressinger.
Prøv den vendt med pasta fra Cipriani og Parmesan Vacche Rosse - pyntes eventuelt med ristede svampe og purløg.
Producent | Alziari, Nice |
---|---|
Land | Frankrig |
Flaskestørrelse | Madvarer |
Alziari laver den olie alle taler om: Oliven knuses i store gamle stenkar i 2 timer. Lunkent vand tilsættes og grøden »kører« ganske kort tid og karret fyldes op med koldt vand. Efter en god omrøring hviler olivensuppen og der dannes et fint gulgrønt lag af olie på toppen, næsten som fløden på mælk i de gode gamle dage. Olien skummes af og sigtes som en fond eller en suppe. En enkel og traditionel fremstilling af Alziari’s bedste olivenolie (Genova-metoden). Den dufter som nyslået græs i maj måned – smagen er fin og ren uden den skarphed, man finder i de fleste olier.
Alziari l...
Alziari, Nice
Alziari laver den olie alle taler om: Oliven knuses i store gamle stenkar i 2 timer. Lunkent vand tilsættes og grøden »kører« ganske kort tid og karret fyldes op med koldt vand. Efter en god omrøring hviler olivensuppen og der dannes et fint gulgrønt lag af olie på toppen, næsten som fløden på mælk i de gode gamle dage. Olien skummes af og sigtes som en fond eller en suppe. En enkel og tradi...
