Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- 1 lammekølle på ca 2 kg
- 5-6 hvidløg i halve
- 5-6 ansjosfileter (fra Lolin) i halve
- Marinade:
- 1 spsk. honning
- 2 spsk. dijonsennep
- 2 spsk. Soja (Lageret fra Japan)
- Salt og peber
- Frisk timian
Sådan gør du
- Lav 20-24 små huller i lammekøllen og fyld dem med skiftevis hvidløg og ansjos. Brun køllen godt af i en støbejernsgryde. Gnid med salt og peber, smør den ind i marinaden og drys med frisk timian.
- Giv lammekøllen halvanden time til to timer i ovnen (rosa) og lad den trække et kvarter
- Tilbehør Ovnstegte kartofler Langtidsbagte tomater Mos på rodfrugter Puré på aubergine Grønne bønner med hvidløg
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter