
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- 1 kg. friske jomfruhummere
- 150 g. smør
- 100 g. hakkede hasselnødder fra Piemonte
- 1 spsk. Soja
- Skallen af en citron og saften af en halv
- Frisk eller syltet ingefær
Sådan gør du
- Pil jomfruhummerne og fjern tarmen. Smelt smørret til det begynder at brune og syde og sigt bundfaldet fra.
- Smag det brunede smør til med citronsaft, soja og revet ingefær. Hvis du bruger syltet ingefær anbefaler vi at finthakket det. Hold det brune smør lunt og tilsæt nødder og citronskal inden servering.
- Krydr jomfruhummerne med salt og peber og steg eller grill dem 1-2 minutter på rygsiden og 30 sekunder på den anden side. Ved servering hældes det brunede smør udover. Server eventuelt godt brød til.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter