Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Jomfruhummere med brunet smør, soja og ingefær

Jomfruhummere med brunet smør, soja og ingefær

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
Sådan gør du
  1. Pil jomfruhummerne og fjern tarmen. Smelt smørret til det begynder at brune og syde og sigt bundfaldet fra.
  2. Smag det brunede smør til med citronsaft, soja og revet ingefær. Hvis du bruger syltet ingefær anbefaler vi at finthakket det. Hold det brune smør lunt og tilsæt nødder og citronskal inden servering.
  3. Krydr jomfruhummerne med salt og peber og steg eller grill dem 1-2 minutter på rygsiden og 30 sekunder på den anden side. Ved servering hældes det brunede smør udover. Server eventuelt godt brød til.