Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Morgon, Marcel Lapierre

Fra 325,00 kr
Anmeldelser

100 % Gamay fra biodynamisk dyrkede marker med granit-grus i Morgon. Vinplanterne er ca 60 år gamle og yder naturligt et lavt udbytte. Ingen kemi i hverken mark eller kælder - ingen klaring eller filtrering - helt ren vin.

Lækker, ren aroma af hindbær, blåbær, kandiserede violer og let stald. Super læskende og sitrende levende med saftig syre og flot intensitet. 

Strålende madvin til lettere kød eller grøntsagsretter, paté eller charcuteri.

 

Specifikationer
Producent Marcel Lapierre, Morgon
Vintype Rødvin
Druesort Gamay
Appellation/underområde Morgon
Lagring Store fade
Servering fra 12°
Servering til 14°
Alkohol 13,5%
Velegnet til Fjerkræ, Gris, Lam

Marcel Lapierre overtog driften af familieejendommen i 1973, det var dog først i 1981 linien blev stukket ud for at gøre ejendommen til en af de mest markante i Beaujolais. 1981 var nemlig året, hvor Marcel Lapierre mødte kemikeren, vinbobonden og visionæren Jules Chauvet, der som en reaktion mod den stigende mekanisering i markerne og stigende brug af kemi og manipulation i både mark og kælder, begyndte at forske i, hvordan man bedst muligt kunne lave vin uden brug af kulturgær og uden tilsætning af svovl. Chauvet blev Lapierres åndelige gudfar og Lapierre samlede en gruppe af kolleger ...

Producenten

Marcel Lapierre, Morgon

Marcel Lapierre overtog driften af familieejendommen i 1973, det var dog først i 1981 linien blev stukket ud for at gøre ejendommen til en af de mest markante i Beaujolais. 1981 var nemlig året, hvor Marcel Lapierre mødte kemikeren, vinbobonden og visionæren Jules Chauvet, der som en reaktion mod den stigende mekanisering i markerne og stigende brug af kemi og manipulation i både mark og kæl...

Læs mere