Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
Carne Cruda

Carne Cruda

Carne Cruda stammer fra Italien og minder om den franske steak tartare - hakket råt kød. Den italienske version er en anelse mere enkel og serveres ofte med flager af parmesan eller trøffel og godt med friskpresset citronsaft og ekstra jomfruolivenolie.

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
Sådan gør du
  1. Bichels knivhakkede Carne Cruda af ungkvæg, eller lidt bedre, skrabet med en kniv. Brug filet eller inderlår. Det hakkede kød røres med en smule olivenolie, kapers, citronsaft samt salt og peber. Riv eventuelt lidt peberrod over retten ved servering. Serveres enten solo eller med en frisk grøn salat. Drik en ung Nebbiolo eller Barbera fra Piemonte eller Grüner Veltliner fra Østrig.