Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Braisserede svinekæber i hvidvin

Braisserede svinekæber i hvidvin

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • 600-800 g. finpudsede kæber
  • Hvidvin
  • Gulerødder
  • Citron (øko)
  • Løg
  • Timian
  • Smør
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Kæberne brunes let og snurrer stille og roligt med hvidvin, tern af gulerødder, små stykker citron, løg og timian i 1,5-2 timer.
  2. Saucen sis og piskes op med smør, smages til med citronsaft, salt og peber.
  3. Mens kæberne snurrer laves en selvstændig portion gulerødder, der steges kort, så de kan serveres lidt ekstra sprøde. Hvidvin til braisseringen vil dog også holde de første grøntsagerne lidt sprøde