Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Bichels Pebersauce med frysetørrede grønne peberkorn

Bichels Pebersauce med frysetørrede grønne peberkorn

Pebersaucen er en lidt overset klassiker, som passer rigtig godt til en god bøf – eventuelt serveret med Hasselbackkartofler, som er lige så overset.

Vi har fået fat i den bedste grønne peber fra Cameroun - dyrket på fra vulkansk jordbund og rig på mineraler. Utrolig frisk og kompleks aroma i forhold til dem i lage.

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
Sådan gør du
  1. Varm en kasserolle op på medium varme og tilsæt smør/olie.
  2. Knus hvidløg og hak det fint sammen med skalotteløg. Sauteres til løgene er klare.
  3. Tilsæt Cognac og flambér – pas på øjenbryn og emhætte!
  4. Kalvefond, sennep og tomat tilsættes. Blend evt. for at findele løgene.
  5. Kog op og tilsæt peberkorn. Lad koge et par minutter så peberkornene kan bløde op.
  6. Tilsæt fløde og reducer til passende konsistens.
  7. Smag til med salt.