
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- 1 fed hvidløg
- 1 skalotteløg
- 1 spsk smør eller Alziaris jomfruolivenolie
- ½ dl. Cognac
- 1 tsk Tomatsupreme fra Alziari
- 1 tsk Dijon sennep
- 2½ dl. kalvefond
- Salt
Sådan gør du
- Varm en kasserolle op på medium varme og tilsæt smør/olie.
- Knus hvidløg og hak det fint sammen med skalotteløg. Sauteres til løgene er klare.
- Tilsæt Cognac og flambér – pas på øjenbryn og emhætte!
- Kalvefond, sennep og tomat tilsættes. Blend evt. for at findele løgene.
- Kog op og tilsæt peberkorn. Lad koge et par minutter så peberkornene kan bløde op.
- Tilsæt fløde og reducer til passende konsistens.
- Smag til med salt.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter