
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- Torskebukser (Køb dem hos den lokale fiskehandler)
- Dild
- Laurbærblade
- Vild Madagaskar peber
- Økologisk Citron
- Fuldkornshvedemel
- Smør
- Salt
Sådan gør du
- Skyl torskebukserne og rul dem stramt i bagepapir så de kan holde facon under kogning. Bind enderne med kødsnor e.l.
- Varm kogevandet op med dildkviste, laurbærblade, peberkorn og skiver af frisk citron.
- Lad den indpakkede torskerogn simre på lavt blus ca. 30 min. Er det flere bukser i hver pakke nærmer tilberedelses tiden sig 45 min.
- Pakken tages op og afkøles før den pakkes ud. Herefter kan hinden trækkes af den nu faste torskerogn og skæres i skiver af ½-1 cm tykkelse.
- Vend torskerognen i en blanding af mel, salt og peber. Steges gyldne og sprøde i smør på en hed pande.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter