Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Stegt frisk torskerogn med fennikelsalat

Stegt frisk torskerogn med fennikelsalat

Køb frisk torskerogn hos fiskehandleren. Det smager fantastisk, og er en skøn forårsbebuder!

Torskerogenen serveres på salat af ultratyndt skåret fennikel blandet med små salater og dild vendt i god Alziari olivenolie og citronsaft.

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • Torskebukser (Køb dem hos den lokale fiskehandler)
  • Dild
  • Laurbærblade
  • Vild Madagaskar peber
  • Økologisk Citron
  • Fuldkornshvedemel
  • Smør
  • Salt
Sådan gør du
  1. Skyl torskebukserne og rul dem stramt i bagepapir så de kan holde facon under kogning. Bind enderne med kødsnor e.l.
  2. Varm kogevandet op med dildkviste, laurbærblade, peberkorn og skiver af frisk citron.
  3. Lad den indpakkede torskerogn simre på lavt blus ca. 30 min. Er det flere bukser i hver pakke nærmer tilberedelses tiden sig 45 min.
  4. Pakken tages op og afkøles før den pakkes ud. Herefter kan hinden trækkes af den nu faste torskerogn og skæres i skiver af ½-1 cm tykkelse.
  5. Vend torskerognen i en blanding af mel, salt og peber. Steges gyldne og sprøde i smør på en hed pande.