
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- 1 finthakket skalotteløg
- 2 tsk. Java Karry
- 1/2 tsk. Piment d’Espelette
- 1/2 gl. Pomod’oro fra Cipriani
- 1/2 gl. hvidvin
- 8 pillede jomfruhummere i mundrette stykker
- 1 håndfuld ærter
- Citron
- Olie til stegning
- 1 pk. Tagliarelle pasta fra Cipriani
Sådan gør du
- Varm lidt olie i en sauté-pande.
- Tilsæt karry og derefter skalotteløg.
- Lad løgene klare og tilsæt Piment og derefter jomfruhummerne.
- Tilsæt hvidvin og lad koge ind. Undervejs tilsættes tomatsauce.
- Vend ærterne i til sidst og smages til med masser af citron.
- Kog pastaen efter anvisning, dræn og vend den i sauterpanden med pastasaucen.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter