Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Sandart med knoldselleri, æbler og hasselnødder

Sandart med knoldselleri, æbler og hasselnødder

Herlig efterårsret der skabte glæde til fredagsstemning i slutningen af oktober.

Både knoldsellerien og æbler smager dejligt på denne tid af året. Vi serverede en fadlagret Sauvignon Blanc fra Bordeaux hertil. Vinen fungerede rigtig godt med de syrlige æbler og det urtede udtryk fra dilden. Hasselnødderne byggede bro til vinens lette fadudtryk.

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
Sådan gør du
  1. Skær ca. halvdelen sellerien i grove tern og kog dem møre i mælken.
  2. Æblerne og den anden halvdel af sellerien skæres i små stave - ca. på størrelse med en lille tændstik - og blandes med citronsaft, hakket dild og olivenolie.
  3. De møre selleritern blendes med smør og lidt af kogemælken til en lind puré. Smages til med salt.
  4. Fisken bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10 min eller indtil fisken kan deles i fine store glinsende flager.
  5. Anrettes som på billedet. Husk at toppe med knuste hasselnødder.