
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- Filet af Sandart eller anden hvid fisk
- Knoldselleri
- Mælk - gerne sødmælk
- Smør
- Æbler
- Frisk dild
- Citron
- I.G.P Hasselnødder fra Piemonte
- Den elegante olivenolie fra Alziari
Sådan gør du
- Skær ca. halvdelen sellerien i grove tern og kog dem møre i mælken.
- Æblerne og den anden halvdel af sellerien skæres i små stave - ca. på størrelse med en lille tændstik - og blandes med citronsaft, hakket dild og olivenolie.
- De møre selleritern blendes med smør og lidt af kogemælken til en lind puré. Smages til med salt.
- Fisken bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10 min eller indtil fisken kan deles i fine store glinsende flager.
- Anrettes som på billedet. Husk at toppe med knuste hasselnødder.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter