Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Salat med fennikel og appelsin fra Køkkenskolen

Salat med fennikel og appelsin fra Køkkenskolen

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
Sådan gør du
  1. Vend fennikel med lidt olivenolie og citronsaft, når den er skåret, så den ikke misfarves
  2. Følgende nedkoges; appelsinsaft, honning, lidt citronsaft, salt, peber og presset hvidløg tilsættes olivenolie til den begynder at tykne og smage godt.
  3. Vend alle ingredienserne med dressingen i et smukt fad. Kan også portionsanrettes. En herlig salat med masser af C-vitaminer f.eks. til en god skive kogt skinke, stegt lyst kød, stegte jomfruhummere eller stegt havtaske. Står også fint alene med godt brød til.