
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- 3-4 Appelsiner, uden skræl og i tynde skiver
- 2 Fennikelknolde i tynde skiver
- 1 Salatløg i tynde skiver
- Lidt Blandet salat f.eks. frisée og rucola
- Lidt Persilleblade
- Sorte oliven fra Alziari
- Lidt Olivenolie fra Alziari til Dressing
- Til indkogning:
- saft af 3 Appelsiner
- 1 Lauerbærblad
- Lidt Honning
- Lidt Citronsaft
- 2 fed hvidløg
- Salt og peber
- Olivenolie fra Alziari
Sådan gør du
- Vend fennikel med lidt olivenolie og citronsaft, når den er skåret, så den ikke misfarves
- Følgende nedkoges; appelsinsaft, honning, lidt citronsaft, salt, peber og presset hvidløg tilsættes olivenolie til den begynder at tykne og smage godt.
- Vend alle ingredienserne med dressingen i et smukt fad. Kan også portionsanrettes. En herlig salat med masser af C-vitaminer f.eks. til en god skive kogt skinke, stegt lyst kød, stegte jomfruhummere eller stegt havtaske. Står også fint alene med godt brød til.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter