Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Riesling GG Escherndorf am Lumpen 1655, Rainer Sauer

Fra 400,00 kr
Anmeldelser

Riesling fra den bedste mark i Franken - Grosse Lage Escherndorf am Lumpen 1655. Grosse Lage er den højeste kategori i VDP' vinmarksklassificering og svarer til Grand Cru i Bourgogne.

Meget intens vin med udpræget mineralitet og frugtnoter af aæble, pære, melon og citrus. Rig og fyldig vin med høj syre og stor længde. Vil vinde yderligere ved udvikling.

En vin, der klarer stort set alt mad. Prøv den til fyldige retter med fisk eller skaldyr, eller giv vinen en udfordring med svineskank og surkål. Vinen vil hæve de fleste retter til en gastronomisk oplevelse.

Specifikationer
Producent Rainer Sauer, Franken
Vintype Hvidvin
Druesort Riesling
Anmeldelser badgets Janics Robinson
Lagring Store fade
Servering fra 10°
Servering til 12°
Alkohol 13%
Velegnet til Fjerkræ, Gris

Rainer Sauer er en af områdets førende producenter, og sønnen Daniel er gradvist ved at lægge om til Biodynamisk drift - målet er "moderne vine med traditionelle metoder". Daniel har uddannet sig i Californien og forskellige steder i Europa. Den tyske landbrugsorganisation gav ham prisen for 'Årets unge vinmager' i 2011. Daniel har stået i spidsen for en gennemrenovering af ejendommen, der blev fuldført i 2015. Fra ca. 2020 har generationsskiftet været fuldbyrdet og Daniel er i dag eneejer af ejendommen men far Rainer er stadig med på sidelinien lige som vinhuset har beholdt hans navn. F...

Producenten

Rainer Sauer, Franken

Rainer Sauer er en af områdets førende producenter, og sønnen Daniel er gradvist ved at lægge om til Biodynamisk drift - målet er "moderne vine med traditionelle metoder". Daniel har uddannet sig i Californien og forskellige steder i Europa. Den tyske landbrugsorganisation gav ham prisen for 'Årets unge vinmager' i 2011. Daniel har stået i spidsen for en gennemrenovering af ejendommen, der b...

Læs mere