Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Rimmet havørred m. vagtelæg og trøfler

Rimmet havørred m. vagtelæg og trøfler

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • Havørredfilet,  torskefilet eller laksefilet
  • Vagtelæg
  • Stenbiderrogn
  • Stødt koriander
  • Fennikelfrø
  • Salt
  • Sukker
  • Hjemmerørt trøffelmayo
  • Frisèe salat
  • Rugbrød (tynde ristede skiver)
  • Frisk trøffel (kan udelades)
Sådan gør du
  1. Fisken saltes og sukres i forholdet 4 dele salt og 1 del sukker. Tilføj også stødt koriander og fennikelfrø. Pakkes i film og lagrer natten over. Fisken fryses herefter min. 24 timer og skæres i tynde skiver.
  2. Anret vagtelæg, stenbiderrogn på trøffelmayo midt på tallerkenen og anret de rå fiskeskiver i en lille cirkel omrking. Pynt m. lidt frisèe salat og friskkværnet peber. På Varna blev der revet frisk trøffel over retten, men det kan udelades. 
  3. Tynde, tynde skiver ristet rugbrød kan serveres til.