Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- Havørredfilet, torskefilet eller laksefilet
- Vagtelæg
- Stenbiderrogn
- Stødt koriander
- Fennikelfrø
- Salt
- Sukker
- Hjemmerørt trøffelmayo
- Frisèe salat
- Rugbrød (tynde ristede skiver)
- Frisk trøffel (kan udelades)
Sådan gør du
- Fisken saltes og sukres i forholdet 4 dele salt og 1 del sukker. Tilføj også stødt koriander og fennikelfrø. Pakkes i film og lagrer natten over. Fisken fryses herefter min. 24 timer og skæres i tynde skiver.
- Anret vagtelæg, stenbiderrogn på trøffelmayo midt på tallerkenen og anret de rå fiskeskiver i en lille cirkel omrking. Pynt m. lidt frisèe salat og friskkværnet peber. På Varna blev der revet frisk trøffel over retten, men det kan udelades.
- Tynde, tynde skiver ristet rugbrød kan serveres til.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter