
Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
- 1 Fennikel skåret i små tern
- ½ Bundt bladselleri i små tern
- ½ Bundt finthakket dild
- 1 Fintrevet skal og saft af 1 citron
- 1 glas God mayonnaise, men allerhelst samme mængde hjemmelavet mayo
- 1 bøtte Cremefraiche 38%
- 400 g. Håndpillede, søkogte rejer af fineste kvalitet. Drænes og vendes i.
- Kværnet vild madagaskar peber
- Piment d'espelette
- Salt
Sådan gør du
- Skær fennikel og bladselleri i små tern. Vendes med mayo og cremefraiche. Tilsmages med salt, peber, piment d’Espelette, revet citronskal og saften af citronen.
- Rejerne drænes og vendes i. Kort før servering tilsættes finthakket dild.
- Rist tynde skiver af baguette og server herpå. Alternativt kan serveres på skiver af vores gode smørbagte croissants.
- Pynt evt. med dild, purløg, fintrevet citronskal eller friskkværnet peber.
Vinanbefalinger
Lignende opskrifter