Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print
Rejesalat med kant

Rejesalat med kant

Fremgangsmåde
Dette skal du bruge
  • 1 Fennikel skåret i små tern
  • ½ Bundt bladselleri i små tern
  • ½ Bundt finthakket dild
  • 1 Fintrevet skal og saft af 1 citron
  • 1 glas God mayonnaise, men allerhelst samme mængde hjemmelavet mayo
  • 1 bøtte Cremefraiche 38%
  • 400 g. Håndpillede, søkogte rejer af fineste kvalitet. Drænes og vendes i.
  • Kværnet vild madagaskar peber
  • Piment d'espelette
  • Salt
Sådan gør du
  1. Skær fennikel og bladselleri i små tern. Vendes med mayo og cremefraiche. Tilsmages med salt, peber, piment d’Espelette, revet citronskal og saften af citronen.
  2. Rejerne drænes og vendes i. Kort før servering tilsættes finthakket dild. 
  3. Rist tynde skiver af baguette og server herpå. Alternativt kan serveres på skiver af vores gode smørbagte croissants.
  4. Pynt evt. med dild, purløg, fintrevet citronskal eller friskkværnet peber.