Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
Parmesanchips

Parmesanchips

Champagne passer fint til parmesan

De udviklede aromaer i vinen fra den lange sur lie kontakt, efter 2. gæring på flaske, med aromaer af brød, nødder, gær, kiks, gamle madæbler, lidt umami og lidt toast, passer godt til elementerne i den lagrede ost med fine noter af umami og nødder.

Koblingen fungerer fint med friskskåret ost, men også som sprøde chips.

Fremgangsmåde
Sådan gør du
  1. Fordel den revne parmesanost i små runde klatter på et stykke bagepapir. Bag chipsne midt i ovnen ved 160 grader varmluft i ca. 15 minutter. Afkøles og opbevares i en lufttæt dåse.
  2. Bliv ikke bekymret hvis parmesanen ikke er helt sprød efter de ca. 15 minutter, den bliver sprød under afkølingen.
  3. Flagerne skal forblive lyse i farven. Hvis de bliver brunlige har de fået for meget og smagen bliver let skarp og bitter.
  4. Serveres fint uden dip. Har testet forskellige mayoer til flagerne - citronmayo er foreløbig nr. 1.