Fri fragt v. 500 kr.
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
- Inspiration
- Opskifter & tips
- Parmesanchips

Parmesanchips
Champagne passer fint til parmesan
De udviklede aromaer i vinen fra den lange sur lie kontakt, efter 2. gæring på flaske, med aromaer af brød, nødder, gær, kiks, gamle madæbler, lidt umami og lidt toast, passer godt til elementerne i den lagrede ost med fine noter af umami og nødder.
Koblingen fungerer fint med friskskåret ost, men også som sprøde chips.
Fremgangsmåde
Sådan gør du
- Fordel den revne parmesanost i små runde klatter på et stykke bagepapir. Bag chipsne midt i ovnen ved 160 grader varmluft i ca. 15 minutter. Afkøles og opbevares i en lufttæt dåse.
- Bliv ikke bekymret hvis parmesanen ikke er helt sprød efter de ca. 15 minutter, den bliver sprød under afkølingen.
- Flagerne skal forblive lyse i farven. Hvis de bliver brunlige har de fået for meget og smagen bliver let skarp og bitter.
- Serveres fint uden dip. Har testet forskellige mayoer til flagerne - citronmayo er foreløbig nr. 1.
Vinanbefalinger



Spar 20 kr.
Cremant de Limoux, Champagnedræberen Tradition Extra Brut, Denois
NV | Alm - 0,75l (75 cl)
Stykpris ved 6 stk.
150 kr.
170
Lignende opskrifter