Fri fragt
Levering 1-3 hverdage
Support: 8622 9400
Butikker i hele landet
Menu
Kurv
Vinipedia
Sæt den rigtige vin til maden
Læs mere
print

Champagne Heritage Brut, Champagne Brice

Fra 195,00 kr

Heritage er basis-Champagnen fra Brice. Lavet på 70% Pinot Noir og 30% Chardonnay. Frugten kommer hovedsageligt fra marker i Grand Cru Bouzy suppleret med frugt fra Loche-sur-Ouche i Aube i det sydlige Champagne. Vinen er gæret på stål og suppleret med 20-30% reserve-vin der har modnet på fad. Malo blokeres og efter to års lagring sur lie på flaske tilsættes en dosage på ca 5 g/l ved degorgement.

Fine aromaer af blomster, citrus og ristet brød. Blød mousse, frisk syre - relativt fyldig med let bitter afslutning. Dejlig Champagne.

Til aperitif og til retter med fisk eller skaldyr.

Specifikationer
Producent Champagne Brice
Vintype Mousserende vin
Druesort Chardonnay, Pinot Noir
Servering fra
Servering til 10°
Alkohol 12%
Velegnet til Fisk og skaldyr

Da den første folketælling laves i Bouzy i 1684 var der ca 30 indbyggere fordelt på ti familier - alle ti familier er direkte forfædre til familien Brice.

En stor del af familiens marker havde ligget ubeplantede hen efter phylloxera, da René Brice i 1945 begynder genbeplantningen og flasker de første champagner under Brice-navnet. I 1994 bliver Brice registreret som negociant og får altså tilladelse til at bruge indkøbt frugt.

I dag drives Champagne Brice af brødrene Remi og Jean-René. Hovedparten af druerne til produktionen stammer fra egne besiddelser på exceptionelle m...

Producenten

Champagne Brice

Da den første folketælling laves i Bouzy i 1684 var der ca 30 indbyggere fordelt på ti familier - alle ti familier er direkte forfædre til familien Brice.

En stor del af familiens marker havde ligget ubeplantede hen efter phylloxera, da René Brice i 1945 begynder genbeplantningen og flasker de første champagner under Brice-navnet. I 1994 bliver Brice registreret som negociant og får ...

Læs mere